Crna hronika

Djevojka iz Tuzle objavila fotografije brutalnog zlostavljanja: Tvrdi da je tukao učesnik reality showa Zadruga

Zerina Hadžiomeragić na svom je Facebook profilu objavila post u kojem je objavila i fotografije brutalnog zlostavljanja.

“Jako mi je teško da pričam o ovome i svaki put šutila zato što me je bilo stid jer sam se svaki put vraćala u ovaj odnos.

Ni dan danas ne bih progovorila o ovome da nisam primorana, blaćenje moga imena, vrijeđanje časti i pričanje neistina su razlog mog oglašavanja.

Žrtva sam psihičkog i fizičkog zlostavljanja već godinama u vezi koja je bila izrazito toksična i nezdrava. Granice su se svaki put sve više i više pomjerale. Prijetnje, ucjene, uznemiravanja i udarci su samo neki od elemenata ove veze…

Zadnji događaj se desio u Beogradu, gdje je osoba Ademir Peleš nanio teške tjelesne povrede, loma nosa. Nakon toga me je ostavio na ulici Beograda krvavu i svojim vozilom se vratio u BiH a ja sam ostala narednih 10 sati u urgentnog centru, potom se vratila taxijem jer nisam htjela da svoju porodicu uznemirim a prijatelja me je bilo stid. Prije 2 sedmice sam operisala nos, morala sam jer je bio potpuno slomljen. Dosta puta sam se javljala stručnim licima i išla na seanse jer jednostavno nisam mogla da izađem iz ovog odnosa u kome su se problemi rješavali udarcima, psovkama i uvredama. Nakon ovog incidenta sam ponovo potražila i stručnu pomoć.

SLIKU POGLEDAJTE OVDJE.

Dodat ću da je i prošle godine na moru izvršio fizičko nasilje prema meni, policija je intervenirala, osuđen je i tad bio. Dosta djevojaka se nosi sa ovim užasnim problemom i ne mogu da se izvuku iz začaranog kruga. Suosjećam se i znam kako je. Potrebna je sva podrška svijeta. Danas kad svjedočimo užasnim događajima, molim vas da razmislite kome dajete vjetar u leđa i podršku a kome upućujete negativne komentare. Dodatno ću objaviti i svoj psihijatrijski nalaz jer sam ga izgubila, čekam da mi pošalju novi.” napsiala je na svom Facebooku.

Ademir Peleš, bivši učesnik rijalitija “Zadruga” pretukao je muškarca na jednoj autopraonici u Tuzli u mjesecu decembru.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh