Crna hronika

Ovo je Stefan, osumnjičen da je sjekirom ubio brata na Badnje veče: Detalji jezivog zločina u selu

Strašan zločin odigrao se na Badnje veče u selu Držanovac kod Žitorađa. Kobne noći Stefan (21) je nakon svađe ubio sjekirom svog brata rođenog Ninoslava (27).

Braća su živjela u istom domaćinstvu sa svojim suprugama, djecom i babom. Kobnog dana, 6. januara, Stefan i Ninoslav su zajedno otišli po badnjak u selo kako običaji nalažu. Međutim, kada su se vratili kući sa badnjacima, oni su se posvađali, potukli i na kraju je došlo do krvoprolića, piše Kurir.rs.Rođaci Džeferovića pričaju da je u dvorištu izbila žestoka svađa, kao i da se osumnjičeni Stefan najprije posvađao sa njihovim zajedničkim prijateljem, na kog je nasrnuo nožem, ali se on otrgao i pobjegao mu.

Nisam mogla da spriječim zločin! Stefan je prvo izvukao nož na prijatelja, pa kada je ovaj pobjegao, krenuo je na Ninoslava. Ninoslav je uspio da mu otme nož. Međutim, Stefan je onda dohvatio sjekiru i udario ga direktno u galvu – kaže kroz suze žena ubijenog Ninosalava, Tanja.

Ona dodaje da je sve krenulo nakon što su se braća iz sela vratila pripita. – Prvo je Stefan počeo da se svađa sa mnom. Pominjao je njihovu pokojnu majku i optuživao me da sam je ja tukla ranije. Tada smo bili ispred ove naše nove kuće. Ninoslav, da bi izbjegao svađu, sišao je dole u staru kuću. Onda je Stefan krenuo za njim i stali su u dvorište. Tada se sve desilo – kaže očajna žena koja sa ubijenim ima četvoro djece.Kako dalje kaže, sve se odigralo veoma brzo, tako da niko od njih nije stigao da reaguje.

Pokoškali su se, krenula je svađa, nismo mogli da reagujemo, nismo stigli. Doduše, tri žene s djecom su bile u kući u tom momentu. Užas jedan – kaže sagovornik Kurira.

Supruga ubijenog kaže i da je Stefan brata udario jednom sekirom i to u potiljak.

– Ninoslav je samo pao, a on je onda sjeo pored njega i počeo je da plače – dodaje supruga stradalog Ninoslava.

U komšiluku kažu da je osumnjičeni Stefan bio svađalica i prgav čovjek.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh