Crna hronika

Hana Hadžiavdagić podijelila šokantne poruke ubijene Emire Maslan

Poznata bh. influenserka Hana Hadžiavdagić oglasila se na svom zvaničnom Instagram profilu nakon ubistva mlade majke u sarajevskom naselju Alipašino Polje.

Hana Hadžiavdagić - express

Emiru Maslan (1992.) je ubio nevjenčani suprug Anel Bećirović (1989.)

Hana Hadiavdagić je sada objavila video sa svojim pratiteljima podijelila poruke koje je Emira slala svojoj prijateljici.

Naime, iz poruka se vidi da je Emira više puta prijavljivala Anela za nasilje, ali da adekvatnu zaštitu nije dobila.

-Sad zadnji put dva puta prijavila, uzmu izjavu i to je to, niko ništa – napisala je između ostalog Emira.

Između ostalog, Emira je u porukama navela da njihov četverogodišnji sin nije želio izaći iz vrtića kada bi po njega došao otac.

Hana glavne krivce za smrt mlade majke vidi u sistemu, MUP-u i Tužilaštvu te Centru za socijalni rad koji nikada nije bio podrška mladoj majci i njenom djetetu.

-Mora se promijeniti zakon. Da morate zakon da promijenite. Ništa ne radite. Uzimate pare od građana. Vrijeme je da štite građane od kojih živite – kazala je Hana, piše express.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh