Crna hronika

Obuzela ga ljubomora: Uhvatio bivšu devojku i njenog dečka zajedno, pa ga divljački išutirao na smrt

Beživotno telo muškarca bilo je prekriveno modricama od silnih udaraca i šutiranja koje su na kraju dovele do smrtnog ishoda

Britanska policija - 24ur.com

Kajl Morli (29) ubio je Dejvida Betisona (43) u parku u Haglskotu u Lejčestersiru nakon što ga je zatekao sa svojom bivšom devojkom.

Ubica je bio bivši momak 23-godišnje Kejti Lamb koja je u toku napada zadobila povredu glave i pala u nesvest.

Napad na ljubavni par dogodio se 24. februara ove godine u parku u Velikoj Britaniji, a Hitna pomoć je na licu mesta konstatovala smrt muškarca. Beživotno telo muškarca bilo je prekriveno modricama od silnih udaraca i šutiranja koje su na kraju dovele do smrtnog ishoda, navodi Mirror.

Kako se navodi, Morli je bio jako ljubomoran jer je njegova bivša devojka Kejli pronašla novog partnera.

Posebno ga je razljutila scena koju je zatekao u parku kada je uhvatio par zajedno.

Kada je uhvaćen, Morli je rekao da je bio jako pijan i pod uticajem teških droga, a imao je i pripremljenu izjavu za policiju.

Na suđenju je navedeno da su muškarci bili u pabu neposredno pre ubistva, gde su konzumirali alkohol, a ubrzo im se pridružila i Kejti. Onda su Dejvid i Kejti napustili lokal i zaputili se ka obližnjem parku gde ih je sačekao Morli. On je potrčao ka njima i udario je Kejti tolikom silinom da je ostala bez svesti. Zatim je muškarac pretukao i Dejvida koji je na kraju preminuo.

Morliju preti doživotna robija, a sudija će tek doneti konačnu odluku o dužini kazne.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh