Crna hronika

Lopov ‘opeljušio’ podrum u Šerićima: Ukrao skoro tonu i po krompira

Neobična krađa prijavljena je policijskoj stanici u Nemili.

Krompir - TrebinjeLive.com

Glad ili lopovluk, šta je natjeralo nepoznatu osobu da iz podruma jednog domaćinstva izvuče skoro tonu i po krompira još nije poznato. Ako kradljivca pronađu sumnjičit će ga za tešku krađu, za sada se on vodi kao NN lice.

Naime, ova neobična krađa prijavljena je jučer policijskoj stanici u Nemili. 40-godišnji domaćin iz Šerića naveo je kako je krompir nestao iz podrumskih prostorija njegove porodične kuće, a vjeruje da se sve dogodilo u proteklih nekoliko dana, u periodu između 2. i 6. novembra.

“Tom prilikom iz podrumskih prostorija od strane nepoznate osobe otuđeno je 1.400 kilograma krompira. Na lice mjesta upućena patrola policije policijske stanice Nemila koji su sačinili službenu dokumentaciju”, saopćeno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona.

Podsjetimo, nedavno je u Zavidovićima, također na području ZDK, z porodične kuće ukradeno 100 kilograma suhog mesa, piše agroklub.ba.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh