Crna hronika

Teška nesreća u Tuzli: Šestero povrijeđenih u sudaru tri vozila

Šest osoba, od kojih dvije maloljetne, povrijeđene su u sudaru tri vozila na regionalnom putu u tuzlanskom naselju Orašje, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona.

Tuzlanski.ba

U ovoj saobraćajnoj nezgodi, koja se dogodila sinoć oko 22.30 časova, učestvovali su automobili “golf pet” kojim je upravljao E.B. /19/, “golf šest” koji je vozila S.K. /41/ i “folksvagen turan” za čijim volanom je bio N.K. /54/, svi iz Tuzle.

Teško su povrijeđeni osmogodišnja djevojčica u vozilu “golf šest”, koja je zadržana na liječenju u Univerzitetskom centru /UKC/ Tuzla, kao i saputnik u “golfu pet” I.B. iz Tuzle /19/.

Lakše su povrijeđeni vozači S.K. E.B, te trinaestogodišnja djevojčica iz “golfa šest” i saputnik u “golfu pet” H.B. /19/.

Za vrijeme uviđaja, koji je trajao sinoć od 22.45 do 2.45 časova jutros, saobraćaj je na dijelu ove dionice bio potpuno obustavljen i odvijao se alternativnim pravcima.

O svemu je obaviješten dežurni kantonalni tužilac, a policija preduzima potrebne mjere i radnje na dokumentovanju ove saobraćajne nezgode.

Iz UKC-a Tuzla saopšteno je da se u ovu zdravstvenu ustanovu javilo pet pacijenata koji su obrađeni na prijemima Klinike za ortopediju i traumatologiju i Klinike za hirurgiju, dok je jedna osoba zadržana na opservaciji na Klinici za plastičnu i maksilofacijalnu hirurgiju, piše SRNA.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh