Crna hronika

Radnik poginuo u saobraćajnoj nesreći kod Sanskog Mosta

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila juče na magistralnom putu M-15, koji povezuje Sanski Most s Ključem, smrtno je stradao Mustafa Bojić, radnik iz Sanskog Mosta.

Do ove saobraćajke je došlo kada se Bojić, upravljajući svojim automobilom, direktno sudario s drugim putničkim vozilom koje je dolazilo iz suprotnog pravca, a kojim je upravljao S.B., koji je u ovoj nesreći također povrijeđen.

Uzroci koji su doveli do ovoga događaja još uvijek su nejasni, ali se pretpostavlja kako su svemu kumovali loši vremenski uslovi i klizav kolovoz.

Na lice mjesta u kratkom roku stigli su pripadnici službe hitne pomoći koji su pokušali pomoći Bojiću, ali bez uspjeha.

Kako saznaju Nezavisne, jedan od mogućih uzroka smrti mogao bi biti infarkt, obzirom da je stradali bio srčani bolesnik.

Na mjestu gdje se dogodila saobraćajna nesreća nalazi se oštra krivina gdje se često dešavaju ovakvi događaji, često i sa smrtnih ishodom. Zbog policijskog uviđaja ovaj putni pravac bio je zatvoren na nekoliko sati te je saobraćaj preusmjeravan alternativnim pravcima.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh