Crna hronika

Bijeljina: Žena koja je povrijeđena nožem u dobrom stanju

Iz Bolnice su juče naveli da je muškarac D.S podlegao povredama.

Bijeljina, BiH - Avaz.ba

Mlađa žena, koju je u Bijeljini prije dva dana teško povrijedio muškarac D.S, operisana je i stabilnog je zdravstvenog stanja, izjavila je Srni načelnik Odjeljenja za anesteziju i reanimaciju u bijeljinskoj Bolnici “Sveti vračevi” Gordana Arnautović.

“Postoperativni tok sasvim dobro teče i sve je u redu”, rekla je Arnautovićeva i dodala da se povrijeđena žena osjeća dobro.

U Urgentni centar bijeljinske bolnice u ponedjeljak, 21. avgusta, oko 19.00 časova dovezeni su žena sa posjekotinama i muškarac koji je skočio sa četvrtog sprata zgrade u Ulici Pere Stanića u Bijeljini.

Iz Bolnice su juče naveli da je muškarac D.S podlegao povredama.

Policija u Bijeljini juče je saopštila da radi na utvrđivanju okolnosti u kojima je muškarac čiji su inicijali D.S. skočio sa četvrtog sprata, a mlađa žena zadobila više povreda, najvjerovatnije, nožem, prenosi Srna.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh