Crna hronika

Optužena da je ukrala novac iz lokala u kojem je radila

Kako piše u optužnici, ona je iz lokala ukrala 442 KM.

No image - Haber.ba

Osnovni sud u Prijedoru potvrdio je optužnicu Okružnog javnog tužilaštva u ovom grada protiv Nataše K. jer se sumnjiči da je ukrala novac iz lokala u kojem je radila, saznaju “Nezavisne“.

Kako piše u optužnici, ona je iz lokala ukrala 442 KM.

“Optužena je navedeno krivično djelo počinila 25. avgusta 2019. godine nekoliko minuta poslije ponoći. Optužena je, u namjeri protivpravnog prisvajanja tuđe pokretne stvari, došla do ulaznih vrata ugostiteljskog objekta, otključala ključem koji je posjedovala kao radnik navedenog lokala”, stoji u optužnici.

Ističe se da je ona zatim deaktivirala alarm unijevši šifru, nakon čega je otišla do šanka.

“Iz ladice koja se tu nalazila je uzela i prisvojila 442 KM, u raznim apoenima, nakon čega je ponovo aktivirala alarm. Zatim je izašla iz objekta i zaključala ulazna vrata. Ona je nakon izvršenja krivičnog djela, sa oduzetim novca otišla sa lica mjesta”, piše u optužnici.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh