Crna hronika

MONSTRUM IZ GRADAČCA PRIJE SUICIDA: PITALI GA ZAŠTO JE UBIO SUPRUGU, EVO ŠTA JE ON ODGOVORIO

Monstrum uz Gradačca Nermin Sulejmanović prije suicida, a nakon krvavog pira u kojem je snimao ubistvo svoje supruge, a kasnije ubio još dvije osobe, javio se uživo na Instagramu.

Prijenos uživo je pratilo više od 15.000 ljudi, a on je u njemu tada najavio nastavak krvavog pohoda.Napunim oružje i idem dalje – rekao je.
Istakao je da on „puno ne priča i da je ranije upozoravao“. Osim toga, rekao je da mu ovo nisu prva ubistva i da će možda doći i onim što ga kritikuju dok snima prijenos.Upitan zašto je ubio suprugu kazao je da je krila dijete od njega osam dana, a da ga je policiji prijavila zbog „par šamara“. Rekao je i da je pucao i na policajca koji je pobjegao, iako vozi Škodu, a on BMW,piše hayat.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh