Crna hronika

Ispovijest Nizamine tetke: Krila se kod mene sedam dana sa djetetom, odvukao je i počeo pucati po nama

Nizama se žalila da ima problema i zato je i pobjegla kod mene sa djetetom od tog nasilnika, kazala je skrhana Zijada

Nizama Hecimović - facebook

Nermin Sulejmanović, monstrum iz Gradačca, prvo je brutalno pretukao svoju nevjenčanu suprugu Nizamu Hećimović, a zatim je hicem u glavu ubio. Poremećeni nasilnik je sebe zabavljao tako što je to objavio sve na Instagramu.

Nizama se u danima prije krila kod tetke Zijade, ali ju je ubica, nažalost, pronašao i presudio joj.

“Samo je policija znala”

Zijada Vuković Pamuković, tetka ubijene Nizame, kazala je da je ona bila kod nje sedam dana sa djetetom prije nego što ju je krvnik pronašao.

– Sedam dana je bila kod mene, osmi dan su izdali lokaciju, osmi dan je saznao gdje se krije – rekla je žena, koja tvrdi da je samo policija znala mjesto na kojem se Nizama skrivala, pa nastavila.

– Nizama se žalila da ima problema i zato je i pobjegla kod mene sa djetetom od tog nasilnika – kaže skrhana tekta tragično preminule žene.

“Pucao je po nama”

O krvavom danu kada je ubicao došao na vrata, Zijada kaže:

– Kada je saznao da se Nizama nalzi kod nas došao je na vrata. Prvo je meni prijetio pištoljem, pa je mog sina istjerao napolje. Onda je uzeo dijete i nju odvukao pa počeo pucati po nama. Ranio je mog sina Nedima. Ja sam tada pozvala policiju koja je stigla nakon 20 minuta, iako je naša kuća udaljena samo jedan kilometar – priča vidno potresena žena.
Odbijena zaštita

Ona je dodala i da porodica posjeduje dokument u kojem je Nizami odbijena zaštita kada je prijavila Sulejmanovića za nasilje, a posljednji put je to uradila prije samo tri dana.

– Da su policija i sudstvo pravovremeno reagovali ova strašna tragedija koja nas je zavila u crno mogla se spriječiti i Niza bi sada uživala pored svoje kćerke – poručila je Zijada Vuković Pamuković.

Podsjetimo, Sulejmanović je nakon stravičnog ubistva svoje Nizame, nastavio svoj krvavi pohod u kojem je odnio još dva života, a ranio još tri osobe, od kojih se jednoj ženi bore za život. prenosi Avaz


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh