Crna hronika

OTKRIVENO ZAŠTO JE OBUSTAVLJENA ISTRAGA PROTIV MONSTRUMA IZ GRADAČCA

Nermin Sulejmanović danas je u Gradačcu počinio monstruozno trostruko ubistvo, a ubistvo supruge prenosio je uživo na Instagramu.

Nermin Sulejmanović - hayat

Sulejmanović je 2013. godine uhapšen kao član velike narko-grupe na čelu s Emirom Kodžagom. Tokom godina iza sebe je imao brojna hapšenja i krivična djela.

Međutim, umjesto u zatvoru, Sulejmanović je bio prisutan u javnosti kao bodibilder i fitnes trener, te čak davao i izjave u brojnim medijima.

Nasilništvo i kriminal Sulejmanovića očigledno su trajali decenijama, pa je tako 2012. godina odbačena prijava protiv njega iz 2006. za nanošenje tjelesnih povreda drugoj osobi zbog zastarivanja.

Pitanje koje se nameće je da li bi do ovog monstruoznog zločina moralo doći da je država na vrijeme adekvatno sankcionisala nasilnika. prenosi hayat


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh