Crna hronika

VERA (38) ŽIVA IZGORJELA U AUTOMOBILU: Jeziva sudbina majke 3 djece NIJE USPJELA DA IZAĐE NA VRIJEME (VIDEO)

Vest o smrti Vere (38), koja je u subotu izgorela u svom automobilu, izazvala je ogromnu tugu u grčkom gradu Кaterini.

Majka troje dece vozila je automobil u pravcu lokalne bolnice, međutim, lokalni mediji navode da je došlo do paljenja u motoru i za nekoliko sekundi celo vozilo je zahvatio plamen. Nesrećna žena nije uspela da izađe i živa je gorela dok su neki prolaznici pokušavali da ugase plamen aparatima za gašenje požara.

Na mesto nesreće stigli su i pripadnici vatrogasne službe koji su ugasili požar, ali je već bilo kasno za nesrećnu ženu.

Otac nastradale žene navodi da se automobil nije ranije kvario i da niko ne može da shvati kako je Vera živa izgorela za nekoliko minuta.

– Vatrogasci su tu i proveravaju. Ne znaju šta se dogodilo. Nisam čuo da auto ima neki problem. Samo Bog i Vera znaju šta se dogodilo. Krenula je na posao i desila se tragedija. Otišao sam tamo i video sam moju ćerku ugljenisanu u automobilu – rekao je skrhani otac koji iščekuje nalaze vatrogasnog istražnog odeljenja da otkrije kako se auto zapalio i zašto je njegova ćerka ostala zarobljena.

Nesreća se inače dogodila kod dečjeg igrališta u Кaterini.

Nesrećna žena je bila majka troje dece, od kojih najstarije ima 20, a najmlađe 10 godina, prenosi Kurir.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh