Crna hronika

OVO JE OSUMNJIČENI ZA UBISTVO NOE MILIVOJEV: Novi detalji zvjerskog ubistva tiktokerke

Kako se saznaje, u pitanju je veoma nasilan čovek koji je istovremeno koristio alkohol i narkotike.

Ovo je muškarac (33) kojeg je policija uhapsila nakon što su u njegovom stanu u centru Beograda pronašli raskomadano telo tiktokerke Noe Milivojev (18).

Kako se saznaje, u pitanju je veoma nasilan čovek koji je istovremeno koristio alkohol i narkotikeTakođe je bio veoma aktivan i na društvenoj mreži tiktok, gde se najverovatnije i upoznao sa pokojnom devojkom.

I ranije je u više navrata bio prijavljivan zbog nasilja u vezi.On je pre nekoliko godina imao saobraćajnu nezgodu, u kojoj su mu povređene noge. Nikada se nije u potpunosti oporavio. Mišići na nogama su mu atrofirali zbog čega je morao da hoda uz pomoć štaka – otkriva izvor iz istrage.

Sestra i tetka ubijene Noe kazale su da je ona bila jedno divno stvorenje koje nikome ništa ne bi nažao uradila – Monstrum je opčinio i vladao je njom! Išla je čak peške do njega, samo kad bi je pozvao. Trčala je i bila je jako zaljubljena u njega. Navukao je i na drogu, iskorišćavao je i radio s njom šta je hteo. Naša mala devojčica, slepo mu je verovala. Monstrum je iskasapio. Živu je seckao na komade! To nije ljudsko biće. Zamislite koliki monstrum morate da budete da uradite tako šta –

Tokom prvog saslušanja osumjničeni se ponašao hladnokrvno i odgovarao je bez ustezanja.

Kako je prolazilo vreme, međutim, počeo je da daje kontradiktorne izjave.

Naročito kada su mu pripadnici policije rekli da su od komšija saznali da je viđen kako iz stana iznosi i baca crne kese za đubre. Policajci su mu rekli da je jedan svedok video da je 17. juna, kada je poslednji put viđena Noa, bila kod njega u stanu. Pritisnut i drugim dokazima, na kraju je osumnjičeni ‘pukao’ i rekao da je ubio devojku, ali je tvrdio da ne zna kako ni zašto, jer je navodno bio pijan i pod dejstvom droge.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh