Crna hronika

PREMINUO BH. HUMANISTA: UTOPIO SE NA GRADSKOJ PLAŽI

Policiji u Tesliću juče je prijavljeno da se na gradskoj plaži, odnosno rijeci Velika Usora utopio muškarac.

Prijava je zaprimljena oko 13:50 sati, a nakon uviđaja utvrđeno je da se u rijeci Velika Usora utopio V. V. iz Teslića, saopćeno e iz CJB Doboj.

No, kako prenose mediji, stradao je Vladimir Vulković, humanitarac iz Teslića.

Iz policije navode da su odmah po prijavi postupili policijski službenici Policijske stanice Teslić koji su na mjestu zatekli pripadnike Službe hitne pomoći Doma zdravlja Teslić, koji su utvrdili identitet. Smrt je konstatovana u prostorijama Doma zdravlja.

Uviđaj su izvršili policijski službenici Policijske stanice Teslić pod nadzorom dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Doboj, a tijelo stradalog je prevezeno u prostorije Gradskog groblja u Banjoj Luci, gdje će biti izvršena obdukcija.

Iza sebe je ostavio suprugu, dvoje male djece i veliki broj mališana koji zahvaljujući njegovoj dobronamjernosti imaju sretnije djetinjstvo, prenosi hayat.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh