Crna hronika

OSMERO MRTVIH U PUCNJAVI U MLADENOVCU! 13 RANJENIH – RAFALI IZ KOLA U POKRETU! Ubica opkoljen u selu Šepšin, PUCA NA POLICIJU!

Osam osoba je ubijeno, a najmanje 13 ranjeno u pucnjavi koja se večeras dogodila u Mladenovcu!

Na mjestu incidenta su ekipe Hitne pomoći i policije. Moguće da ima još žrtava, a po nezvaničnim saznanjima, među ranjenima ima i dece.

Muškarac iz vozila u pokretu, iz kalašnjikova pucao je najpre u masu, a kasnije i iz kola u pokretu, ne birajući žrtve. Prema nepotvrđenim informacijama među ranjenima ima i dece.

Na mestu incidenta su i pripadnici policije, a raspisana je poternica za mladićem U. B. 21 godina. On je pobegao u “mercedesu” nakon što je ispalio hice.

View this post on Instagram

A post shared by 192.RS (@192_rs)


1.28. Masovni ubica ne želi da se preda

Kako Kurir saznaje sa terena, desetostruki ubica U. B. nalazi se još Šepšin, gde ga je policija opkolila. U toku su pregovori, a strahuje se da je ubica uzeo taoce u kući.

1.07. POSLEDNJA VIJEST! Osmero mrtvih!

Kako Kurir saznaje u masakru u Mladenovcu ubijeno je 8 osoba! Veliki broj ranjenijh je u Urgentnom centru.

1.00 Najviše ranjenih prevezeno u Beograd

Na Urgentnom centru u Beogradu zbrinuto je 8 ranjenih iz Mladenovca, u Smederevu 1 osoba, a na KBC “Dragiša Mišović” 2 pacijenta.

00.30 3 mrtvih, 9 ranjenih

Kako Kurir saznaje, u pucnjavi je ubijeno troje ljudi, a 9 je ranjeno. U Urgentnom centru ukazuje se pomoć povređenima.

00.20 Ubica opkoljen

Prema nezvaničnim saznanjima, ubica je opkoljen u selu Šepšin, a u toku su pregovori sa policijom o predaji, ali napadač je pucao na policiju bez namere da se preda.

00.12 Treća žrtva pucnjave podlegla povredama

Prema nezvaničnim saznanjima sukob sa ubicom je počeo u školskom dvorištu u mestu Dubona. On se posvađao sa nekoliko ljudi, posle čega je otišao kući i vratio se sa automatskom puškom i zapucao.


00.09 Veliki broj ljudi kod Hitne pomoći u Mladenovcu

Veliki broj Mladenovčana okupio se kod zgrade Hitne pomoći u ovom gradu.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh