Crna hronika

OTAC I BRAT POSJETILI MEZAR MALENE DŽENE: EMOTIVNA PORUKA MURISA GADŽUNA

Muris Gadžun, otac preminule Džene Gadžun, objavio je jučer, drugog dana Ramazanskog bajrama, fotografiju s mezara svoje kćerke.

Muriz Gadžun - hayat

On je u naručju nosio sina kojeg su Muris i Amila Gadžun dobili poslije smrti kćerke.

– Pile naše fališ nam – napisao je Muris Gadžun na Facebooku uz dvije fotografije.

Podsjetimo, dvoipogodišnja djevojčica iz Kaknja Džena Gadžun, zadobila je teške komplikacije nakon rutinske operacije očnog kapka u privatnoj stomatološkoj ordinaciji “Bejtović” u Sarajevu, nakon čega je, poslije šest dana kome, preminula 14. novembra 2021. godine u Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu (KCUS).

Zbog rasvjetljavanja ovog slučaja u Kantonu Sarajevo pokrenut je inspekcijski nadzor, a nekim privatnim ordinacijama zabranjen je i rad.

Pravo na istinu i pravdu za odgovorne za smrt njihovog djeteta roditelji su tražili i na protestima. Zadnji je održan 14. decembra ispred Kantonalne bolnice u Zenici. prenoi hayat


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh