Crna hronika

U svega pola sata dvije saobraćajne nesreće kod Žepča: Povrijeđeno pet osoba

Snijeg koji je pao tokom noći izazvao je probleme u odvijanju saobraćaja i na području Zeničko-dobojskog kantona, gdje su jutros u svega pola sata na području Općine Žepče evidentirane dvije saobraćajne nesreće u kojima je povrijeđeno pet osoba.

nesreća u Žepču - Radiosarajevo

Četiri osobe zbog zadobijenih povreda prevezene su u Kantonalnu bolnicu Zenica.

U mjestu Golubinja kod Žepča, na magistralnom putu M17, oko 8.15 sati došlo je do saobraćajne nesreće u kojoj su sudjelovali Golf i kombi. Tri osobe iz Golfa zbog zadobijenih povreda prevezene su u KBZ. prneosi “Radiosarajevo“.

Saobraćaj se na toj dionici trenutno još uvijek odvija jednom trakom, a uviđaj vrše pripadnici Policijske stanice Žepče.

U mjestu Brankovići kod Žepča, kamion DAF sletilo je oko 8.45 sati sa magistralnog puta M17, usljed čega je vozač zadobio lakše povrede, dok je suvozač zadobio povrede neutvrđenog stepena i prevezen je u KBZ.

“Saobraćaj se na tom dijelu puta odvija normalno”, kazao je u izjavi za Fenu dežurni operativni Ministarstva unutrašnjih poslova ZDK.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh