Crna hronika

Tragedija u BiH: Kod Bosanske Gradiške poginuo pješak

U subotu navečer je u blizini Bosanske Gradiške došlo do saobraćajne nesreće u kojoj je smrtno stradao pješak.

policia RS - N1

Nesreća se desila na magistralnom putu Srbac – Nova Topola u mjestu Troševi, kod Bosanske Gradiške, a u nesreći je poginuo pješak Milorad Kvočka (68) iz Banjaluke.

Portparol Okružnog tužilaštva Banjaluka, Maja Đaković Vidović, rekla je da se saobraćajna nesreća dogodila u subotu u 19.40 sati, te da je u nesreći učestvovao automobil Renault kojim je upravljala Mirjana Jakovljević (36).

Uviđaj je obavio dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Banjaluka zajedno sa službenicima PU Gradiška. Trenutno se preduzimaju potrebne istražne radnje i mjere kao i vještačenja radi utvrđivanja svih okolnosti saobraćajne nesreće. prneosi “Radiosarajevo“.

Naložena je i obdukcija tijela smrtno nastradalog lica koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske, prenosi SrpskaInfo.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh