Crna hronika

Desetorica muškaraca palicama pretukli policajca u Bratuncu

Deset osoba fizički je napalo policijskog službenika koji nije bio na dužnosti u mjestu Bjelovac kod Bratunca i povrijedilo ga, saopćeno je danas iz Policijske uprave Zvornik.

Policija FBiH - Facebook

Policijskoj stanici Bratunac jutros u 3.10 sati prijavljeno je da je policijski službenik čiji su inicijali M.J. u mjestu Bjelovac, općina Bratunac, dok je upravljao automobilom, presreo dva vozila iz kojih je izašlo deset nepoznatih osoba te ga fizički napali i udarali palicama.

Napadači su policajcu nanijeli povrede i oštetili mu automobil.

Povrijeđeni policajac je prebačen u zvorničku bolnicu radi ukazivanja medicinske pomoći.

O ovom događaju obaviješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina, koji se izjasnio da se radi o kaznenim djelima tjelesne povrede i oštećenje te oduzimanje tuđe stvari.

Policijski službenici Policijske uprave Zvornik pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina poduzimaju sve mjere i radnje iz svoje nadležnosti u cilju pronalaska počinitelja ovih kaznenih djela. prenosi “Klix“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh