Crna hronika

Dvadesettrogodišnji Banjalučanin poginuo kod Kotor Varoši, sletio vozilom s puta

Na magistralnom putnom pravcu Banja Luka-Teslić, u mjestu Obodnik, opština Kotor Varoš jutros oko 05.10.časova, dogodila se saobraćajna nezgoda. Došlo je do slijetanje sa kolovoza putničkog motornog vozila.

policia RS - N1

U saobraćajnoj nezgodi učestvovalo je putničko motorno vozilo marke „Ford Kuga“ kojim je upravljao Kalajdžija Dejan, rođen 1993.godine iz Banja Luke, koji je tom prilikom smrtno nastradao.

Uviđaj na mjestu nezgode obavio je dežurni okružni javni tužilac, Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka Vrećo Dalibor, zajedno sa policijskim službenicima Policijske stanice Kotor Varoš.

Tužilac je naložio da se preduzmu sve potrebne istražne radnje i mjere kao i vještačenja na utvrđivanju svih okolnosti saobraćajne nezgode a naložena je i obdukcija tijela smrtno nastradalog lica koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske. prenosi n1


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh