Crna hronika

Slučaj u BiH: Pretukao dijete (17) koje je bralo trešnje

Muškarac inicijala R.P. iz Nevesinja osumnjičen je da je zbog svađe u vezi s trešnjom nanio tjelesne povrede maloljetniku (17).

Trešnje - dnevno.hr

Dječak se popeo na trešnju, ali je došlo do verbalnog sukoba i naguravanja te je zadobio blaže ogrebotine u predjelu kuka.

Naime, policijskoj stanici Nevesinje sinoć oko 23 sata prijavljeno je da je maloljetna osoba zadobila povrede u predjelu lijeve strane kuka od lica inicijala R.P, pišu Nezavisne.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Trebinju, koji je navedeno kvalifikovao kao krivično djelo tjelesna povreda.

Podsjećamo, nedavno se sličan slučaj dogodio u Banja Luci, kada je uhapšen Gojko S. (37) jer pretukao maloljetnika i nanio mu teške povrede u naselju Lazarevo samo zato što je brao trešnje.

Svakako da fizički obračuni zbog branja trešanja nemaju opravdanja, posebno jer su u pitanju djeca.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh