Crna hronika

STRAVIČNE FOTOGRAFIJE S MJESTA NESREĆE: DVOJE POGINULIH U DIREKTNOM SUDARU KOD TOMISLAGRADA

Još jedna saobraćajna nesreća sa smrtnim ishodem se desila sinoć kod u BiH, tačnije kod Tomislavgrada.

nesreća - Hayat

Kako su saopćili iz PU Tomislavgrad, nesreća se desila sinoć tri sata iza ponoći, a život su izgubila dva mlada života.

Sinoć u 03,00 sata dogodila se saobraćajna nesreća na lokalnom putu Tomislavgrad – Sarajlije u mjestu Sarajlije u kojoj su sudjelovali I.M. rođen 1999 godine u Tomislavgradu, upravljajući vozilom marke “Mercedes” reg. oznaka M02 E 119, isti je tom prilikom zadobio lakše tjelesne povrede i vozilo marke “Golf” reg. oznaka E17 K 965 u kojem su se nalazili M.T. rođen 1992 godine u Tomislavgradu, J.S. rođena 2002 godine u Tomislavgradu, koji su od zadobivenih povreda na mjestu saobraćajne nesreće smrtno stradali i A.D. rođena 2002 godine u Tomislavgradu koja je zadobila teže tjelesne povrede, te je nakon ukazane liječničke pomoći u DZ Tomislavgrad prevezena u Kantonalnu bolnicu u Livnu a potom u SKC Mostar, na daljnje liječenje – stoji u saopćenu PU Tomislavgrad.

Uviđaj na mjestu događaja obavili su pripadnici PU Tomislavgrad, MUP-a Kantona 10 i dežurni Kantonalni tužilac nakon čega su tijela smrtno stradalih osoba prevezena u mrtvačnicu, gdje će se obaviti obdukcija, na vozilima je pričinjena veća materijalna šteta. prneosi “Hayat“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh