Crna hronika

Trojica muškaraca kraj puta odbacili vreću punu marihuane

Patrola pokušala da zaustavi automobil, ali se vozač oglušio o naredbu policije

Policija - Avaz

U saradnji Policijske uprave Istočno Sarajevo i MUP-a Kantona Sarajevo danas su uhapšena tri lica koja su prije zaustavljanja automobila u kojem su se nalazila odbacila kraj puta vreću sa drogom.

Uhapšeni su A.P. (1997.), A.H. (2001.) i A.A. (1996) iz Sarajeva koji su zadržani na ulazu u Sarajevo iz pravca Pala.

Portparol Policijske uprave Istočno Sarajevo Vesna Stokanović rekla je da je patrola ove uprave, vršeći kontrolu, pokušala da zaustavi automobil, ali da se vozač oglušio o naredbu policije.

– O tome su obavijestili policiju Kantona Sarajevo, čiji su pripadnici zaustavili vozilo, iz kojeg je prethodno izbačena PVC vreća sa suvom zeljastom materijom koja podsjeća na marihuanu-rekla je Stokanović.

Tom prilikom su uhapšena tri lica koja su predata Policijskoj upravi Istočno Sarajevo i nad njima je u toku kriminalistička obrada, a o svemu je obaviješten tužilac Okružnog tužilaštva u Istočnom Sarajevu.

Iz Policijske uprave Istočno Sarajevo za sutra su najavili više detalja. prneosi “Avaz“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh