Crna hronika

Tužna vijest: Preminula dugogodišnja direktorica sarajevske škole

U Sarajevu je u 71. godini preminula Habiba Biba Hasković, dugogodišnja direktorica osnovne škole Vladisav Skarić.

Habiba Hasković - radiosarajevo

Ova tužna vijest objavljena je na Facebook stranici škole, gdje su se od nje oprostili njeni najbliži saradnici.

Njihovu objavu na ovoj društvenoj mreži prenosimo u cijelosti:

“Tužna vijest za našu školu. Poštovani prijatelji naše škole, sa tugom vas obavještavamo da je naša dugogodišnja direktorica Hasković Hasiba preselila na ahiret u ponedjeljak 13.12.2021.godine. Dženaza će se obaviti u srijedu 15.12.2021.godine u 13 sati i 30 minuta na Gradskom groblju Bare.

Sa tugom i poštovanjem se opraštamo od naše dugogodišnje direktorice Bibe iznenađeni njenim iznenadnim odlaskom. Nećemo zaboraviti njen veliki angažman za našu školu, naše učenike i radnike škole, nećemo zaboraviti njenu plemenitost i snagu. Bila je veliki borac i veliki prijatelj.

Sa osjećajima tuge, poštovanja i zahvalnosti čuvat’ će se sjećanje na našu direktoricu Hasković Hasibu Bibu ponosni što smo je poznavali i što smo bili njeni saradnici.

Molimo dragog Boga da joj se smiluje i uvede je u dženet, a porodici i prijateljima da snage i sabura”, navodi se u objavi. prneosi “Radiosarajevo“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh