Crna hronika

Legendarna Amela Fetahović poginula u saobraćajnoj nesreći u Sarajevu!

Nesreća se dogodila tokom dana u našem glavnom gradu.

Amela Fetahović - Facebook

Amela Fetahović, dugogodišnja nogometašica SFK Sarajevo 2000 i bh. reprezentacije, nastradala je danas u saobraćajnoj nesreći.

Vijest je to koja je svakako u crno zavila njenu porodicu, prijatelje, saigračice i sve one koji su je pratili tokom njene karijere. Ovu tužnu vojest za naš portal su potvrdili iz njenog matičnog kluba.

Fetahović je ponikla u SFK Sarajevo 2000, a pored višestrukih šampionki Bosne i Hercegovine i reprezentacije BiH, nastupala je za Fortunu i Iskru u BiH, te Radnički u Srbiji i Union Nove Zamky u Slovačkoj.

Kako smo uspjeli saznati, doduše nezvanično, Fetahović je imala saobraćajnu nesreću tokom dana u našem glavnom gradu, a od posljedica nesreće i povreda zadobijenih u istoj, podlegla je u popodnevnim satima.

Ovom prilikom porodici i prijateljima Amele Fetahović, izražavamo duboko saučešće u ovom teškom trenutku, prenosi Sport1.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh