Crna hronika

Halida Bešlića pogodila vijest o smrti prijatelja: “Neka ti dragi Allah podari lijepi dženet”

Brojni prijatelji i bivši saigrači nekadašnjeg bh. fudbalera ostali su zatečeni ovom tužnom viješću

Halid Bešlić - Pulsonline.rs

Nekadašnji fudbaler Sarajeva, Edin Šaranović, koji je prije osam dana doživio srčani udar nakon čega je bio u vještačkoj komi, preminuo je danas u bolnici u Minhenu.

Brojni prijatelji i bivši saigrači nekadašnjeg bh. fudbalera ostali su zatečeni ovom tužnom viješću, te se putem društvenih mreža oglasili oproštajnim porukama.

Isto je učinio i legendarni bh. folk pjevač Halid Bešlić koji je uz prigodnu fotografiju na svom FB profilu ostavio poruku:

– Dragi komšija neka ti dragi Allah podari lijep dženet, a porodici sabur. Familija Bešlić – napisao je Halid na Facebooku.

Edin Šaranović je rođen 8. marta 1976. godine u Tešnju. Prošao je omladinske selekcije TOŠK-a, a svoje najbolje dane imao igravši za Sarajevo.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh