Crna hronika

Preminuo Alija Remzo Bakšić, jedan od osnivača Udruženja poslodavaca FBiH

Tvrde da je bio predan i posvećen socijalnom dijalogu, zastupajući stav da samo zajednički rad i kompromisna rješenja mogu voditi ka prosperitetu i napretku

Alija Remzo Bakšić - Fokus

Udruženje poslodavace FBiH objavilo je da su s tugom i žalošću primili vijest o iznenadnoj smrti Alije Remze Bakšića, jednog od osnivača i prvih direktora Udruženja. prenosi “Fokus“.

Navode da je on zalaganjem i predanim radom animirao brojne kompanije da se pridruže UPFBiH i da zajednički rade na stvaranju boljeg poslovnog ambijenta za privredu u FBiH i BiH.

Tokom angažmana u Udruženju poslodavaca FBiH i Asocijaciji poslodavaca BiH ulagao je dodatne napore kako bi se ostvarili kontakti i saradnja sa domaćim i stranim sličnim udruženjima i organizacijama u regionu i Evropi, saopćeno je iz UPFBiH.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh