Crna hronika

Novi detalji ubojstva kod Slavonskog Broda. Sin je oca ubio sjekirom

Novi detalji ubojstva koje se rano jutros dogodilo u Ruščici, selu nedaleko od Slavonskog Broda.

index

Prema neslužbenim informacijama, 21-godišnji sin je ubio 56-godišnjeg oca. Odmah nakon ubojstva je uhićen.

Sin ubio oca sjekirom
Radilo se o brutalnom zločinu. Kako javlja SBplus, sin je oca ubio sjekirom.Mještani Ruščice šokirani su ovom tragedijom o kojoj bruji cijelo mjesto. “Koliko mi je poznato, nije to bila obitelj u kojoj je bilo nekih svađa i nesuglasica. Barem prema van. Djeca, sin i kćer, su uvijek bila dobra djeca. Što je moglo dovesti do ovakve tragedije i što je nagnalo sina da digne ruku na oca i oduzme mu život ne mogu niti zamisliti”, za SBplus kazala je jedna od mještanki, koja stanuje nedaleko od obitelji koju je zadesila ova velika tragedija.

“Obitelj nije od ranije bila poznata policiji”, za SBplus kazao je policijski službenik za odnose s javnošću Policijske uprave brodsko-posavske Damir Brezić. I to je sve s čime policija za sada izlazi u javnost, uz podsjećanje kako istragu provodi zajedno s Državnim odvjetništvom te da će sve informacije biti poznate nakon što očevid završi.

Jutros u 5 sati u Operativno-komunikacijskom centru Policijske uprave brodsko-posavske zaprimljena je dojava o sukobu dvije osobe u Ruščici. Kada su policajci došli na lice mjesta, shvatili su da je riječ o ubojstvu.

“Policijski službenici su odmah upućeni na mjesto događaja, kojom prilikom su u obiteljskoj kući pronašli mrtvo tijelo muške osobe (1965. godište) te su u blizini pronašli i uhitili mlađu mušku osobu (2000. godište) zbog sumnje da je počinila kazneno djelo ubojstva”, priopćila je jutros policija,piše Index


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh