Crna hronika

HŠK Posušje: “Svi smo pogođeni, tragično stradali Stjepan je bio pozitivan duh i vrhunski dečko”

Jedan od preminilih u tragediji pokraj Posušja je i Stjepan Jukić. Jedno je vrijeme trenirao u omladinskim selekcijama kluba HŠK Posušje.

Svijeće - Duje Klarić/Cropix

Trener mu je, između ostalih, bio i Damir Ramljak, piše “Hercegovina.info“.

Stjepana sam trenirao prije nekih tri godine, 2017. godine. Igrao je obrambenog igrača najčešće na poziciji stopera ili desnog bočnog. Imao je nekih prekida, ali došao je i do juniorske momčadi kluba.

Doviđenja anđeli…??

Marija, Mia, Stipe, Ivane, Mirela, Žana, Stipe neka vas Bog dragi i anđeli čuvaju, a uz Boga i…

Objavljuje HŠK PosušjePetak, 1. siječnja 2021.

Samo riječi hvale ima Ramljak za njega.

O njemu mogu reći samo najbolje i najljepše stvari. Bio je jako dobar kao osoba, bio je pozitivan duh maksimalno. Jedan kulturan i vrhunski dečko. Jako mi je teško i žao zbog ovoga što se dogodilo. Sve nas je ovo jako pogodilo“, rekao je tužna glasa Ramljak.

I tajnik kluba Mate Stipić jako potresen kratko je rekao.

Negdje sam pročitao da je Stjepan bio vratar, moram reći kako je on u našim omladinskim kategorijama igrao u obrani, čuvao je prilaze golu. Što da vam kažem, ovo je nezapamćena tragedija. Razgovarao sam i s dečkom koji je prethodnu noć bio s njima, svi smo potreseni i pogođeni. Neka im Bog da vječni mir, a njihovim obiteljima utjehu“, rekao je Stipić.

HŠK Posušje je i nakon tragedije na svojoj FB stranici napisao posvetu:

Doviđenja anđeli…

Marija, Mia, Stipe, Ivane, Mirela, Žana, Stipe neka vas Bog dragi i anđeli čuvaju, a uz Boga i anđele vaš prijatelj i anđeo Stjepan Jukić čuvat će vas, kao što je i čuvao gol svog nogometnog kluba iz Posušja.

U 14 sati na istom groblju u Posušju započet će pogreb Stjepana Jukića, koji je studirao na Fakultetu prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti Sveučilišta u Mostaru.Obred će predvoditi mostarsko-duvanjski biskup Petar Palić.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh