Crna hronika

Ovo je cura koja je bivšeg momka otjerala u smrt: Objesio se o dalekovod zbog njenih prijetnji?

Mladi Bijeljinac Miloš Nedić (23) objesio se, navodno o stup dalekovoda, a njegova sugrađanka Marija Marjanović (23) je privedena zbog sumnje da je od njega iznuđivala novac te da ga je praktično otjerala u smrt?!

Marija Marjanović - Facebook

Marjanovićevoj, osumnjičenoj za iznudu koja je dovela do suicida njenog bivšeg momka, prijeti dugogodišnja robija, piše “Srpskainfo“. Ona se tereti za iznudu, i to najteži oblik, za koji se može izreći minimalna kazna od osam godina zatvora.

M.M. iz Bijeljine je u periodu od osmog do desetog mjeseca 2020. godine u namjeri da sebi pribavi protivpravnu imovinsku korist, ozbiljnom prijetnjom predstavljajući se putem lažnog Instagram profila pod imenom B.K. iz Tuzle prinudila lice M.N. da joj u više navrata preda novac u iznosu od 500 KM i drugim apoenima u ukupnom iznosu od oko 10.000 KM – naveli su iz policije. Dodali su da je, kao posljedica tih ozbiljno upućenih prijetnji nastupila smrt lica M.N. U pitanju je suicid vješanjem.

Doznajemo da se Marija predstavljala kao Beriz Kabilović!?

Koristeći Instagram profil Kabilovića, osumnjičena je u više navrata prijetila bivšem momku Nediću, koji je bio zaposlen kao čuvar u zatvoru. Tražila je da joj on uplaćuje iznose od po 500 maraka. Na ovaj način Nedić je, i ne sluteći da iza svega stoji njegova bivša djevojka, isplatio ukupno 10.000 maraka – ispričao je izvor iz istrage.

U toku je kriminalistička obrada nad licem M.M. u cilju utvrđivanja svih činjenica i prikupljanja dokaza, nakon čega slijedi izvještaj Okružnom javnom tužilaštvu u Bijeljini o počinjenom krivičnom djelu “Iznuda” iz člana 232. Krivičnog zakona Republike Srpske – naveli su iz policije nakon Marijinovg privođenja, a policija je utvrdila da se Miloš N. koji je bio zaposlen kao čuvar u zatvoru, objesio zbog svakodnevnih prijetnji i ucjena.

Marjanovićeva je, nakon kriminalističke obrade u Policijskoj upravi Bijeljina, puštena da se brani sa slobode.

Aleksandra Simojlović, predstavnik za javnost Policijske uprave Bijeljina, potvrdila je za “Srpskainfo” da se Marjanovićeva tereti za iznudu, i to po tri stava.

Najteži je ipak, posljednji stav krivičnog djela u kojem se navodi da će se izvršilac iznude kazniti s minimalnom kaznom od osam godina zatvora ako je prilikom izvršenja djela nastupila smrt kod oštećenog.

Podsjetimo, tijelo Miloša Nedića, čuvara u zatvoru, pronađeno je 19.10. ove godine Mještani su prijavili da su u blizini mosta u naselju Brijesnica na dalekovodu pronašli obješenog mladića za kojeg je tokom uviđaja utvrđeno da se radilo o Nediću. Nestanak Miloša dva dana ranije prijavio je njegov brat.

Tokom uviđaja policija je pronašla i oproštajno pismo. Zatim se klupko oko motiva suicida odmotalo, pa je privedena njegova bivša djevojka Marija Marjanović.

Zbog interesa istrage detalji oproštajnog pisma nisu dostupni.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh