Crna hronika

Iznenada preminuo član Uprave Sparkasse bank Nedim Alihodžić

Sparkasse Bank objavila je na svojoj internet stranici da je u 48. godini preminuo dugogodišnji član uprave ove banke Nedim Alihodžić.

Kako ističu, ovu vijest su primili s velikom tugom.

Navode da je Alihodžić tokom proteklih 14 godina rada i upravljanja timom bio jedan od bitnih oslonaca u dostignućima ove finansijske institucije.

– Njegov izvanredan doprinos je obilježio naš put i dao pečat svemu što ime Sparkasse Bank danas predstavlja u BiH. Izgubili smo vrlo cijenjenog kolegu u Upravi Banke, izuzetnog menadžera i mentora našeg tima, a prije svega dobrog čovjeka čiji će odlazak ostaviti prazninu u svima nama. Zahvalni što smo imali stručnjaka i čovjeka kakav je bio Nedim Alihodžić u našim redovima, duboko smo ožalošćeni njegovim odlaskom. Upućujemo iskreno saučešće i podršku njegovoj porodici, bližnjima i prijateljima, kaže se u objavi Nadzornog odbora, Uprave i uposlenika Sparkasse Bank dd BiH na zvaničnoj stranici.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh