Crna hronika

U saobraćajnoj nesreći kod Mostara povrijeđen načelnik Konjica

U saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila na M-17 u mostarskom naselju Vrapčići učestvovali su Škoda Ocrativa i Golf, a od siline udarca vozila su odbačena pored ceste.

Emir Bubalo - Stav.ba

Teške tjelesne povrede u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u ponedjeljak rano ujutro kraj Mostara zadobili su načelnik općine Konjic Emir Bubalo i njegova supruga te vozač drugog automobila.

U saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila na M-17 u mostarskom naselju Vrapčići učestvovali su Škoda Ocrativa i Golf, a od siline udarca vozila su odbačena pored ceste, navodi “Bljesak“.

U izvlačenju unesrećenih učestvovali su mostarski vatrogasci, a nesreća se, prema prvim informacijama, dogodila kad je jedno od vozila pretjecalo kamion te se sudarilo s vozilom koje je dolazilo iz suprotnog smjera.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh