Crna hronika

Policajac počinio samoubistvo kod Tomislavgrada

51-godišnji T. J. iz naselja Kuk pored Tomislavgrada počinio je samoubistvo vatrenim oružjem..

Policajac počinio samoubistvo kod Tomislavgrada - Fena

Na dijelu Duvanjskog polja, u blizini lokalne saobraćajnice koja povezuje naselje Sarajlije i Tomislavgrad, 51-godišnji T. J. iz naselja Kuk pored Tomislavgrada počinio je samoubistvo vatrenim oružjem.

Prema informacijama iz MUP-a Livanjskog kantona, riječ je o zaposleniku Policijske stanice Tomislavgrad, a njegovo tijelo pored vozila na spomenutoj lokaciji pronašle su njegove kolege oko 10.55 sati.

Na mjesto događaja izišao je kantonalni tužilac, te obavio uviđaj uz asistenciju pripadnika MUP-a i PU Tomislavgrad te dežurnog mrtvozornika Doma zdravlja Tomislavgrad, koji je konstatirao nasilnu smrt vatrenim oružjem – pištoljem.

Tijelo policajca je nakon uviđaja predano porodici.

Prema informacijama s terena, stradali policajac se jutros oko 7 sati trebao javiti na smjenu u PS Tomislavgrad.

Nakon sto nije došao na posao, radni kolega je pokrenuo internu potragu što je rezultiralo pronalaskom tijela policajca u polju pored vozila, piše “Fena”.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh