Crna hronika

Ponovo u akciji: “Škembo” ukrao ženi novčanik iz cekera

Banjalučanin Željko Janjetović (47), zvani Škembo, koji je policiji poznat od ranije, ponovo je uhapšen zbog sumnje da je jednoj ženi ukrao novčanik iz cekera dok je izlazila iz banjalučkog marketa.

Željko Janjetović "Škembo" - Avaz.ba

Kako saznaju “Nezavisne“, krađa se desila u utorak u naselju Starčevica kada je ovaj iskusni lopov iskoristio nepažnju žene koja je predhodno obavljala kupovinu te joj ispred marketa iz cekera uzeo novčanik, a materijalna šteta je oko 1.100 KM.

Kako su naveli iz Policijske uprave Banjaluka, navodeći inicijale uhapšenog, kod njega je policija pronašla i oduzela predmeti koji potiču iz krivičnog djela, a koji su po završetku kriminalističke obrade vraćeni vlasniku.

“O navedenom obaviješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka koji je naložio da se protiv Ž.J. dostavi izvještaj o počinjenom krivičnom djelu krađa”, naveli su iz Policijske uprave Banjaluka.

Ovaj stari policijski znanac lani je i na groblju Sveti Pantelija u Banjaluci, od jedne žene ukrao novčanik.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh