Crna hronika

SINOĆ DRAMATIČNO U MOSTARU: Nizvodno od Starog mosta uspješno je izvedena akcija spašavanja mlade djevojke

Prema nezvaničnim informacijama saznajemo kako je u Mostaru nizvodno od Starog mosta iz rijeke Neretve spašena mlada djevojka.

U kasnim noćnim satima oko 23:30 mještanka naselja D. Mahala je čula jecaj, plač i pozive upomoć,te je odmah pozvala policiju. Hrabri momci GSS bili su na visini zadatka te uspješno izvukli djevojku.

Kako “Haber.ba” nezvanično saznaje mlada S.R. je skočila ispod Starog mosta te završila 500 metara nizvodno na pećini u blizini Gvozdena.

Šta je prethodilo odluci djevojke na ovaj čin ostaje da utvrde istražni organ.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh