Crna hronika

Monstruozan zločin kod Kučeva: Brat dvije godine silovao maloljetnu sestru

Policija je uhapsila Zorana P. (23) zbog sumnje da je čak dvije godine silovao sestru Tamaru P. (14) u porodičnoj kući u selu Duboka kod Kučeva.

Policija Srbije - Nezavisne.com

Za cijeli slučaj saznalo se nakon što je nesretna djevojčica dovedena u bolnicu i požalila se doktorima da već duže vrijeme trpi brutalno se*sualno zlostavljanje!

– Kobnog dana maloljetnica je dovezena na pregled, gdje je ustanovljeno da duži vremenski period ima psihičkih problema. Djevojčica se ubrzo otvorila doktorima i ispričala im da već dvije godine konstantno trpi se*sualno zlostavljanje. Kako je ispričala, njen rođeni brat je mjesecima unazad prisiljava na se*sualne odnose i do detalja ispričala šta je sve doživjela. Doktori su ostali zabezeknuti kada su čuli šta je maloljetnica trpila – kaže izvor.

Djevojčica se požalila doktorima da je iz straha ćutala o svemu ovome.

– Kako je navela, plašila se da ispriča da ju je rođeni brat silovao jer nije znala da li će joj iko povjerovati. Takođe, plašila se i šta bi njen brat mogao da uradi ukoliko bi ga prijavila nekome. Zbog toga je dvije godine ćutala o svemu i potpuno se povukla u sebe – kaže izvor našeg lista.

Osumnjičeni Zoran P. ubrzo nakon prijave ovog slučaja saslušan je i u nadležnom tužilaštvu i njemu je određen pritvor do 30 dana. Takođe, ubrzo nakon prijave slučaja o cijelom slučaju obavješten je i Centar za socijalni rad.

Naime, doktori su odmah nakon završetka razgovora alarmirali policiju i prijavili cijeli slučaj.

– Policija je ubrzo upala u kuću osumnjičenog Zorana P. i stavila mu lisice na ruke! Osumnjičeni je na saslušanju u policijskoj stanici priznao da je duži vremenski period unazad u porodičnoj kući silovao mlađu sestru – priča sagovornik.

Sve se saznalo kada se djevojčica požalila doktorima, koji su i prijavili nasilnika.
Tokom istrage bit će utvrđene sve okolnosti ovog zločina.

– Djevojčica je, ubrzo nakon što se za cijeli slučaj saznalo, podvrgnuta potrebnim doktorskim pregledima kako bi se ustanovilo da li ima nekakve povrede. Takođe, biće ispitani i roditelji uhapšenog Zorana P. i njegove sestre kako bi se provjerilo da li je neko od njih eventualno znao šta se dešava u kući i šta je maloljetnica trpila dvije godine – dodaje izvor, prenosi “Kurir“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh