Crna hronika

Tužilaštvo potvrdilo: Djevojka iz Mostara umrla nasilnom smrću

Naložena je obdukcija nad beživotnim tijelom L.B. te će se provesti potrebna vještačenja kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti.

Mjesto gdje je pronađeno tijelo- GSS u BiH

Djevojka L.B. (19) iz Mostara, čiji je beživotno tijelo pronađeno u nedjelju oko 19:00 sati u rijeci Studenčici u mjestu Studenci kod Ljubuškog, umrla je nasilnom smrću, potvrđeno je za “Bljesak” iz Tužilaštva KZH.

”Prilikom očevidnih radnji izvršena je identifikacija beživotnog tijela te je utvrđeno da se radi o ženskoj osobi L.B. (19) iz Mostara i da se radi o nasilnoj smrti”, izjavio je za “Bljesak” Josip Aničić, kantonalni tužitelj Kantonalnog tužiteljstva Kantona Zapadnohercegovačke u Širokom Brijegu.

Naložena je obdukcija nad beživotnim tijelom L.B. te će se provesti potrebna vještačenja kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti. Neslužbeno saznajemo da su na tijelu uočeni tragovi borbe. Očevid su izvršili policijski pripadnici Policijske uprave Ljubuški uz prisustvo dežurnog kantonalnog tužitelja Kantonalnog tužiteljstva KZH.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh