Crna hronika

“Sunita bolje živi nego svi vi skupa, niste mi ravni ni do koljena”

Nakon jutrošnje likvidacije mostarskog biznismena Nine I. na Buni kod Mostara policija traga za Sunitom Hindić-Bošnjaković.

Sunita Hindić-Bošnjaković - YouTube

Podsjetimo, poznati mostarski ugostitelj Nino I., likvidiran je u petak ujutro hicima iz vatrenog oružja u tom objektu u južnom dijelu grada, a za počiniteljem se traga. Hindić-Bošnjaković ima 21 godinu, a često je viđana u Vili na Buni.

Ona je prije nekoliko izvjesnog vremena objavila snimak u kojem govori “Sunita bolje živi nego svi vi skupa”, piše “Source“.

Inače, prema vlastitim kazivanjima, Sunita je bila nositeljica titule Miss Hercegovačko-neretvanskog kantona, a pokušavala je započeti i pjevačku karijeru te je, navodno, snimila nekoliko pjesama.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh