Crna hronika

Pretukao djevojku ispred noćnog kluba u Banjaluci

J.K. je uhapšen zbog sumnje da je u noći sa subote na nedjelju ispred ugostiteljskog objekta u Banjaluci pretukao djevojku.

Policija bh. entiteta RS - Atvbl.com

Policijski službenici mjesno nadležne policijske stanice Policijske uprave Banjaluka, 29.09.2019. godine, oko 04,20 sati postupili su po zaprimljenoj prijavi da je dvadesetpetogodišnjakinja zadobila povrede od strane nepoznatog muškarca ispred ugostiteljskog objekta u Ulici kralja Petra prvog Кarađorđevića, Banja Luka, prenosi “Buka“.

Na osnovu operativnog rada, identifikovan je i lišen skobode J.К. osumnjičen da je izvršio krivično djelo ‘Tjelesna povreda’. O svemu je obavješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka koji je naložio da se u redovnoj proceduri dostavi izvještaj protiv J.К za krivično djelo ‘Tjelesna povreda'”, saopšteno je iz PU Banjaluka.

Nezvanično se saznaje da se ovo desilo ispred kluba “Opium”, a oni se ne poznaju od ranije.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh