Crna hronika

Četvero ozlijeđenih u nesreći u Crikvenici:: 83-godišnjak na pješačkom prelazu naletio na baku, majku i dvoje djece

U saobrćajnoj nesreći koja se u utorak ujutro dogodila u Ulici kralja Tomislava u Crikvenici ozlijeđene su četiri osobe, potvrdili su nam iz PU primorsko-goranske.

Hrvatska policija - Jutarnji.hr

Nesreća se dogodila kada je 86-godišnji vozač automobila marke Mazda zagrebačkih registarskih oznaka na pješačkom prijelazu nije uspio na vrijeme zaustaviti vozilo i udario je u baku, majku i dvoje od troje djece koji su prelazili cestu, prenosi dnevnik.hr.

Četvero ozlijeđenih prevezeno je u bolnicu na Sušaku, a prema prvim informacijama riječ je o lakšim tjelesnim ozljedama te nitko nije životno ugrožen.

ve četiri osobe ozlijeđene u prometnoj nesreći su iz Poljske. Vozač automobila prošao je bez ozlijeda te nije bio pod utjecajem alkohola


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh