Crna hronika

NOVI DETALjI TRAGEDIJE KOD JEZERA KRUPAC: Djevojka mučki ubijena, ubica maloljetnik

Devojka Kristina Raičević (18) iz Nikšića, učenica Prve srednje stručne škole, čije beživotno tijelo je u subotu u sutonu pronađeno u topolama u blizini jezera Krupac kod Nikšića ubijena je

Djevojka Kristina Raičević (18) iz Nikšića, učenica Prve srednje stručne škole, čije beživotno tijelo je u subotu u sutonu pronađeno u topolama u blizini jezera Krupac kod Nikšića ubijena je, a prema našim saznanjima policija je uspjela da uhapsi ubicu čiji identitet još nije saopšten, prenosi novosti.

Uhapšen je maloljetnik za ubistvo Kristine Raičević iz Nikšića. Ubica ima 16 godina.

Nesretna djevojka nestala je u četvrtak, a dva dana kasnije sasvim slučajno u jezerskom kanalu našao jedan mještanin koji je obavestio policiju.

Identitet Kristine potvrdila je njena majka, koja je bila pod sedativima i u očaju potom odvedena u bolnicu gde joj je ukazana ljekarska pomož.

Na potiljačnom delu glave nesretne djevojke vidljiva je povreda.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh