Crna hronika

Iskoristili psihičku nezrelost i loše porodične prilike i podvodili štićenice Doma “Rada Vranješević” u Banjaluci

Dragan Јeleča i Marinko Marjanović, koji su danas uhapšeni u akciji “Klub” sumnjiče se da su navodili, podsticali, organizovali i predavali drugima štićenice ЈU Dječiji dom “Rada Vranješević” radi pružanja se*sualnih usluga, saznaju nezvanično “Nezavisne”.

Hapšenje u Banjaluci - Nezavisne.com

Oni se sumnjiče da su tokom 2017. godine do početka 2019. godine iskoristili psihičku nezrelost i loše porodične prilike i podvodili štićenice Doma.

Nezavisne” saznaju da se Јeleča i Marjanović osumnjičeni da su izvršili krivično djelo “Navođenje djeteta na prostituciju”.

Srđan Boškov, Stefan Ninković,Mirko Salamić, Lea Dokmanović, Stefan Adamović, Nail Kapo, Medina Kapo, Amer Isaković i Ljubiša Bajičić, koji su takođe privedeni danas, sumnjiče se za neovlaštenu proizvodnju i promet opojnih droga.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh