Crna hronika

Muškarcu smetalo ispijanje alkohola pa kamenovao pub u centru Sarajeva

Na području Općine Stari Grad Sarajevo sinoć oko 22 sata desio se incident u kojem je jedan muškarac kamenovao nekoliko objekata.

Policija FBiH - Nezavisne.com

Kako je potvrđeno iz sarajevske policije, on je priveden nakon razbijanja stakla na ugostiteljskom objektu Sarajevsko Pub u ulici Koturova, piše “Klix“.

Iz ovog puba također su kazali kako je muškarac hodao gradom i kamenovao nekoliko objekata, a zapisnik je napravila Policijska stanica Stari Grad.

Čitatelj portala “Klix” koji se našao na mjestu događaja kazao je kako se u trenutku napada u pubu nalazilo tridesetak ljudi, među kojima i grupa stranih državljana, te da je jedan mladić od pucanja stakla zadobio povrede na čelu.

Iako iz policije nisu mogli dati više informacija o identitetu i motivima napadača, svjedoci događaja nam javljaju kako je napadaču smetalo ispijanje alkohola u objektu.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh