Crna hronika

Pošteni lopovi iz Visokog: Muškarac i dijete ukrali romobil pa ga vratili nekoliko dana kasnije

Prije nekoliko dana iz jedne stambene zgrade u centru Visokog ukraden je dječiji romobil. Majka djeteta kojem je romobil ukraden objavila je snimak sa videonadzora iz zgrade kako bi možda neko prepoznao počinioce.

No image - Haber.ba

Sve to ne bi bilo previše čudno da lopov sa sobom nije vodio i dijete, te su zajedno hodali po haustoru, vidjeli romobil potom ga uzeli i izašli iz zgrade.

Nakon što je snimak objavljen na internetu, narednog dana romobil je vraćen ispred ulaznih vrata porodice od koje je i ukraden.

Porodica je, naravno, ostala u čudu.

Podsjećamo, prije nekoliko mjeseci u Visokom se desio sličan slučaj kada je limaru ispred zanatske radnje ukraden roštilj. Nepoznati počinioci su roštilj koji su koristili vratili nakon tri dana, piše “Faktor“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh