Crna hronika

Banjalučanin pao i povrijedio se, pa prijavio da su ga napali i opljačkali

S.Š. iz Banjaluke (34) juče je banjalučkoj policiji lažno prijavio da su ga na parkingu u Vidovdanskoj ulici napala nepoznata lica i da su mu ukrali novčanik, saznaju “Nezavisne”.

Ispijanje alkohola - Addiction.com

S.Š. je kako se saznaje bio u alkoholisanom stanju, a povrede je zadobio prilikom pada u Ulici Vase Pelagića, Banjaluka.

Nezavisne” nezvanično saznaju da je riječ o Saši Šutiloviću iz Banjaluke.

Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka juče su lišili slobode i ispitali S.Š. iz Banjaluke, zbog sumnje da je izvršio krivično djelo “Lažno prijavljivanje krivičnog djela”.

“S.Š. je prijavio, da su ga na parking prostoru, u Vidivdanskoj ulici, Banjaluka, nepoznata lica fizički napali i nanijela mu povrede u predjelu glave i tijela, a zatim otuđili novčanik”, saopšteno je iz PU Banjaluka.

Nakon zaprimljene prijave, policijski službenici su preduzeli niz operativnih i istražnih mjera i radnje na osnovu kojih su utvrdili kontradiktornosti u zaprimljenoj prijavi, a na licu mjesta za koje je prijavitelj naveo da je napadnut nisi pronađeni tragovi koji bi ukazali da je izvršena inkriminisana radnja.

“Policijski službenici su utvrdili da je lice zadobilo povrede prilikom pada u Ulici Vase Pelagića, Banjaluka, jer je bio u alkoholisanom stanju, te da mu niko nije nanio povrede niti otuđio novčanik”, navedeno je u saopštenju PU Banjaluka.

O svima saznanjima upoznat je dežurni okružni javni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka, koji je naložio da se preduzmu potrebne mjere i radnje na dokumentovanju krivičnog djela “Lažno prijavljivanje krivičnog djela” i da se protiv S.Š. u redovnoj proceduri dostavi izvještaj.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh