Crna hronika

U Prijedoru pronađen pištolj za kojim traga policija u Sarajevu

Kod muškarca inicijala N.V. (1980.) iz Prijedora pronađeno je nelegalno vatreno oružje za kojim je tragala policija u Kantonu Sarajevo.

Prijedor, BiH - Mojprijedor.com

U pitanju je pištolj, a policija u Prijedoru ga je pronašla 25. aprila, prilikom pretresa putničkog automobila marke ‘fiat’ koje koristi N.V., a osnovu prethodno prikupljenih operativnih saznanja za nelegalno posjedovanje vatrenog oružja.

– Izvršenim provjerama utvrđeno je da je za navedeno vatreno oružje Ministarstvo unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo, Policijska stanica Novo Sarajevo, raspisalo raspis o traganju – saopćeno je danas iz Policijske uprave Prijedor.

Protiv lica N.V. bit će podnesen izvještaj za krivično djelo nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija, piše “Fena”


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh