Crna hronika

Prepoznajete li kradljivca skupog mobitela na Ilidži?

U prodavnici IQ mobile u ilidžanskom Grand Centru izvršena je krađa skupocjenog smartphonea, a vlasnici mole građane za pomoć u identifikaciji lopova.

Snimka kradje - Snapshot

Kako je rečeno za portal “Klix.ba“, krađa se desila u subotu oko 11:30 sati, a otuđen je Samsung Galaxy Note 9 koji inače košta 1.700 konvertibilnih maraka.

Krađa je prijavljena policiji, a našem portalu je dostavljen snimak nadzorne kamere koji prikazuje trenutak krađe. Sumnjivac je muškarac sa kačketom koji smartphone stavlja u džep oko 56. sekunde videa, kao i osoba koja je sa njim.

Građani se mole da, ukoliko prepoznaju kradljivca ili osobu koja je s njim, sve informacije dostave na broj 039/709-999 ili da se jave najbližoj policijskoj stanici.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh