Crna hronika

Ispovijest mještana Suhodola: “Moj sin je čuo pucanj, onda su došli na vrata i povikali: Begić ubijen”

U mjestu Suhodol kod Tarčina večeras je ubijen 47-godišnji Mahir Begić, policajac Federalne uprave policije.

Policija FBiH - Ilustracija/Facebook

Begić je iz hadžićkog mjesta Lokve, a trenutno na licu mjesta nalazi se veliki broj pripadnika policije sa dugim cijevima, koji potražuju cijelo područje.

Sumnja se da iza ubistva stoji odbjegli višestruki ubica Edin Gačić, koji je u ponedjeljak ubio i Sauda Sultanića u Podorašcu kod Konjica.

Ilija Medić koji živi u blizini Objekta za edukaciju kadrova pripadnika Federalnog MUP-a je okupljenim novinarima ispričao šta se večeras dogodilo.

“Ubistvo se dogodilo između 18 i 18:30 sati. Moj sin je čuo pucanj. Čujem na vratimo zvono i kažu: Begić ubijen”, priča Medić za “Avaz“.

Očevidac je izjavio da je poznavao ubijenog policajca Begića i istakao da ga nije strah. Također je kazao da su pripadnici sarajevske policije brzo stigli na mjesto zločina.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh