Crna hronika

Na M-17 u snijegu se nasukao autobus: “Udario je tamo, gotovo je”

Snijeg koji od jutros pada na području Jablanice paralizovao je ovaj dio Bosne i Hercegovine.

Snijeg na M-17 - Screenshot/Facebook

Od ranog jutra, u utorak, zbog ugaženog snijega i poledice saobraćaj na ovoj dionici je bio vrlo otežan, sve do popodnevnih sati kada se zbog neadekvatnog održavanja situacija dodatno pogoršala i u potpunosti paralizovala saobraćaj.

Situacija je alarmantna jer se u kolonama nalazi dosta djece, kao i autobusa koji cijeli dan stoje zaglavljeni kod Jablanice, piše “Fokus“.

“Nasukavanje” jednog od autobusa zabilježen je i na videu, kao i njegovo izvlačenje iz snijega:

Jablanica.. bus se nasukao

Gepostet von BHTruck am Dienstag, 22. Januar 2019

Svemu je kumovala pogrešna procjena vozača koji je mislio da može proći pored šlepera koji se popriječio na sredini ceste.

Autobus je nakon nekoliko sati izvučen uz pomoć vučnog vozila.

Evo izvukli su ga…

Gepostet von BHTruck am Dienstag, 22. Januar 2019


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh